Caramel Prague aroma coffee

Zrnková káva, 100% Arabica s přírodním karamelovým aroma. Středně silná krémová káva se sladkým podtónem oblíbeného karamelu. Karamel a káva je přímo dokonalým spojením, které si zamilujete a díky kterému zapomenete na slazení.

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
330 Kč 630 Kč 1 190 Kč od 330 Kč 294,64 Kč bez DPH 562,50 Kč bez DPH 1 062,50 Kč bez DPH od 294,64 Kč bez DPH 132 Kč / 100 g 126 Kč / 100 g 119 Kč / 100 g
Caramel Prague aroma coffee
Produktové foto Caramel Prague
Novinka FAIR TRADE BEZ CUKRU

 

Co se vám vybaví, když se řekne karamel? Sladce vonící karamelizovaný cukr, karamelová poleva na vaší oblíbené zmrzlině a rozplývající se karamelky. Ano karamel může mít mnoho podob, ale vůni má jen jednu. A právě tuto svůdnou vůni jsme spojili s ručně praženou výběrovou brazilskou kávou 100% Arabicou, která si velmi rychle získá vaši pozornost.

Vynikající plantážní káva s přírodním karamelovým aroma nabízí naprosto dokonalý zážitek jak v horké, tak i studené variantě, s kapkou smetany i bez – to už necháme na vás. Stoprocentní Arabica nabízí vyváženou, jemnou chuť s bohatou pěnou. Aroma karamelu dodává příjemný sladký nádech s mírnou hořkostí, kterou se vyznačuje jedině karamel.

#ShowMore#

Proč právě karamel

Vůni a chuť karamelu si jistě vybavíte doslova na počkání. A co má karamel společného s kvalitní kávou? Věřte, že poměrně dost. Stejně jako můžete připálit karamel, snadno se spálí i kávová zrna. Příprava dobrého karamelu i dobré kávy vyžaduje čas, trpělivost a správnou teplotu. Proto jen zkušení pražiči dokáží vykouzlit tento jedinečný nápoj s nezaměnitelným karamelovým aroma.

Cesta kávového zrna

Zrna obsažená v naší 100% Arabice pocházejí z Brazílie a Kolumbie. Zrna jsou aromatizovány čistě přírodními složkami. Stále více milovníků kávy dnes dbá na to, aby káva, kterou si vychutnávají, byla nejen kvalitní, ale také vyráběná s ohledem na přírodu a místní lidi. Proto FAIR TRADE pro nás není jen označení, ale životní styl.

Správná příprava

Chuť a prožitek z kávy také ovlivňuje způsob přípravy a správná konvička. Kávu namelte na požadovanou hrubost. Na jeden šálek kávy použijte alespoň 1,5–2 kávové lžičky (přibližně 7 g) mleté kávy. Tu pak zalijte vodou o teplotě cca 95 °C.

Máte-li doma automatický kávovar na zrnkovou kávu, i v něm můžete naše aroma kávy připravovat. A pokud si rádi pochutnáváte na cappuccinu či latté, chuť kvalitního mléka nebo přidání smetany přírodní aromata jen umocní.

Nejvhodnější použití: Empot konvička, filtrovaná káva, French Press, automatický kávovar na zrnkovou kávu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty