Caramel Prague aroma coffee
Zrnková káva, 100% Arabica s přírodním karamelovým aroma. Středně silná krémová káva se sladkým podtónem oblíbeného karamelu. Karamel a káva je přímo dokonalým spojením, které si zamilujete a díky kterému zapomenete na slazení.
Co se vám vybaví, když se řekne karamel? Sladce vonící karamelizovaný cukr, karamelová poleva na vaší oblíbené zmrzlině a rozplývající se karamelky. Ano karamel může mít mnoho podob, ale vůni má jen jednu. A právě tuto svůdnou vůni jsme spojili s ručně praženou výběrovou brazilskou kávou 100% Arabicou, která si velmi rychle získá vaši pozornost.
Vynikající plantážní káva s přírodním karamelovým aroma nabízí naprosto dokonalý zážitek jak v horké, tak i studené variantě, s kapkou smetany i bez – to už necháme na vás. Stoprocentní Arabica nabízí vyváženou, jemnou chuť s bohatou pěnou. Aroma karamelu dodává příjemný sladký nádech s mírnou hořkostí, kterou se vyznačuje jedině karamel.
#ShowMore#
Proč právě karamel
Vůni a chuť karamelu si jistě vybavíte doslova na počkání. A co má karamel společného s kvalitní kávou? Věřte, že poměrně dost. Stejně jako můžete připálit karamel, snadno se spálí i kávová zrna. Příprava dobrého karamelu i dobré kávy vyžaduje čas, trpělivost a správnou teplotu. Proto jen zkušení pražiči dokáží vykouzlit tento jedinečný nápoj s nezaměnitelným karamelovým aroma.
Cesta kávového zrna
Zrna obsažená v naší 100% Arabice pocházejí z Brazílie a Kolumbie. Zrna jsou aromatizovány čistě přírodními složkami. Stále více milovníků kávy dnes dbá na to, aby káva, kterou si vychutnávají, byla nejen kvalitní, ale také vyráběná s ohledem na přírodu a místní lidi. Proto FAIR TRADE pro nás není jen označení, ale životní styl.
Správná příprava
Chuť a prožitek z kávy také ovlivňuje způsob přípravy a správná konvička. Kávu namelte na požadovanou hrubost. Na jeden šálek kávy použijte alespoň 1,5–2 kávové lžičky (přibližně 7 g) mleté kávy. Tu pak zalijte vodou o teplotě cca 95 °C.
Máte-li doma automatický kávovar na zrnkovou kávu, i v něm můžete naše aroma kávy připravovat. A pokud si rádi pochutnáváte na cappuccinu či latté, chuť kvalitního mléka nebo přidání smetany přírodní aromata jen umocní.
Nejvhodnější použití: Empot konvička, filtrovaná káva, French Press, automatický kávovar na zrnkovou kávu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.