Chocolate Prague aroma coffee
Výběrová brazilská zrnková káva, 100% Arabica s přírodním čokoládovým aroma. Středně silná krémová káva, která potěší všechny milovníky čokolády. Snoubení kvalitní kávy a čokolády je naprosto nepopsatelným zážitkem, který stojí za vyzkoušení.
Intenzita kávy:
Zastavte na chvilku čas s naší zrnkovou kávou s přírodním čokoládovým aroma. Zrnková káva z Brazílie a Kolumbie ve spojení s milovanou čokoládou je naprosto snová. Co víc si přát! Káva s aroma čokolády vás pohladí po náročném dni. Je vynikající i s našlehaným mlékem jako latte či cappuccino. Kvalitní mléko či smetana umocní přírodní aroma čokolády a příjemně provoní i celý prostor.
Stoprocentní Arabica s čokoládovým aroma je perfektně vyvážená, jemná a příjemně nasládlá. Acidita u této kávy je minimální, takže si na ní pochutná opravdu každý. A co víc – pokud jste zvyklí si kávu doslazovat, díky čokoládovému aroma rázem na cukr zapomenete.
#ShowMore#
Proč právě čokoláda
Pokud bychom zapátrali v historii, dostaneme se do říše Aztéků a Mayů, kam sahají první zmínky o nápojích z kakaových bobů. Dnes je čokoláda jednou z nejoblíbenějších sladkostí na světě. Čokoláda je sama o sobě velmi smyslná a často se o ní mluví jako o přírodním afrodiziaku. A když spojíte kvalitní 100% Arabicu s přírodním čokoládovým aroma, tak si užijete dvě nejoblíbenější věci světa najednou. Zrnková káva s čokoládovým aroma je středně silné intenzity, s krémovou pěnou a bohatým aroma, které jistě osloví všechny milovníky čokolády.
Cesta kávového zrna
Aroma káva je 100% Arabica s příměsí zcela přírodního čokoládového aroma. Zrna obsažená v našich aroma kávách pocházejí od zkušených farmářů z Brazílie a Kolumbie a právem se pyšní označením FAIR TRADE. Abyste získali dokonalou kávu v šálku, je zapotřebí mnoha lidských sil. Všechny kroky vyžadují péči, zkušenosti a nadšení. Na kávová zrna se nesmí spěchat, káva se praží dlouho při nízkých teplotách. Jen zkušení pražiči umí zrno proměnit v dokonalý zážitek, který dokáže předčit i vaše očekávání.
Správná příprava
Chuť a prožitek z kávy také ovlivňuje způsob přípravy a správná konvička. Kávu namelte na požadovanou hrubost. Na jeden šálek kávy použijte alespoň 1,5–2 kávové lžičky (přibližně 7 g) mleté kávy. Tu pak zalijte vodou o teplotě cca 95 °C.
Máte-li doma automatický kávovar na zrnkovou kávu, i v něm můžete naše aroma kávy připravovat. A pokud si rádi pochutnáváte na cappuccinu či latté, chuť kvalitního mléka nebo přidání smetany přírodní aromata jen umocní.
Nejvhodnější použití: Empot konvička, filtrovaná káva, French Press, automatický kávovar na zrnkovou kávu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.