Kokosová zrnková aroma káva KOFISHOP
Stoprocentní Arabica s přírodním kokosovým aroma. Středně silná zrnková káva s exotickým kokosovým aroma. Kokos má velmi specifickou jemnou vůni, kterou si nyní můžete užít i v kombinaci s kvalitní kávou.
Vůně kokosu vás zavede přímo na exotické pláže. A zároveň vás kvalitní 100% Arabica zase přenese na rozlehlé plantáže v Brazílii a Kolumbii. Tento nezapomenutelný zážitek jsme dokázali dostat do jednoho šálku kávy, který vám hned zlepší náladu a rozsvítí den.
Stoprocentní Arabica doplněná o přírodní kokosové aroma má vyváženou chuť s krémovou pěnou. Naše aroma kávy si můžete vychutnat jak v horké variantě, tak i s pár kostkami ledu jako ledovou kávu. Právě aroma kokosu je naprosto perfektní volbou pro přípravu ledové kávy.
#ShowMore#
Proč právě kokos
Když se řekne kokos, většině z nás se vybaví písčitá pláž, průzračné moře a kokosové palmy. Právě toho jsme chtěli docílit. A díky šálku stoprocentní Arabicy s přírodním kokosovým aroma vám tuto milou iluzi pomůžeme navodit na počkání, ať už sedíte v rušné kanceláři anebo si vychutnáváte zaslouženou víkendovou siestu.
Cesta kávového zrna
Zrna pečlivě vybíráme a dovážíme z Brazílie a Kolumbie, ctíme politiku FAIR TRADE. Abychom získali dokonalou kávu v šálku, je zapotřebí mnoha lidských sil. Všechny kroky vyžadují péči, zkušenosti a nadšení. Proto vám s čistým svědomím můžeme předložit naši 100% Arabicu s přírodním kokosovým aroma, kterou si zamilujete hned po prvním doušku.
Správná příprava
Chuť a prožitek z kávy také ovlivňuje způsob přípravy a správná konvička. Kávu namelte na požadovanou hrubost. Na jeden šálek kávy použijte alespoň 1,5–2 kávové lžičky (přibližně 7 g) mleté kávy. Tu pak zalijte vodou o teplotě cca 95 °C.
Máte-li doma automatický kávovar na zrnkovou kávu, i v něm můžete naše aroma kávy připravovat. A pokud si rádi pochutnáváte na cappuccinu či latté, chuť kvalitního mléka nebo přidání smetany přírodní aromata jen umocní.
Nejvhodnější použití: Empot konvička, filtrovaná káva, French Press, automatický kávovar na zrnkovou kávu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.