Toffee zrnková Prague aroma coffee
Výběrová káva s přírodním aroma máslového karamelu. Středně silná 100% Arabica, brazílie s vůní oblíbeného máslového karamelu. Káva a máslový karamel je přímo dokonalou kombinací, kterou si zamilujete a díky které zapomenete na cukřenku.
Toffee neboli máslový karamel může mít mnoho podob i příchutí, běžně se do něj přidávají oříšky, kokos, ale i ve spojení s kávou to není žádný začátečník. Jistě jste viděli toffee cukrovinky s příchutí kávy. Ale my jsme na to šli obráceně. Máme pro vás kávu s příchutí toffee neboli máslového karamelu. Tohle mlsání je povoleno!
Stoprocentní Arabica s aroma máslového karamelu je perfektně vyvážená, jemná, s mírně nasládlou chutí. Jedná se o kávu s mírnou aciditou, která potěší všechny milovníky kávy. Máslový karamel pohladí všechny vaše smysli a potěší nejen milovníky sladkého. Pokud do kávy přidáte kapku kvalitní smetany, ještě více umocníte vůni karamelu.
#ShowMore#
Proč právě Toffee neboli máslový karamel
Máslový karamel, známý též jako toffee, je oblíbenou cukrovinkou v Americe, Anglii i Austrálii. Ale není to nic jiného než klasická měkká karamelka, jak ji známe i tady u nás. Co je na máslovém karamelu tak skvělé, je jeho lahodná sladká chuť a máslo, které ji zjemňuje. Spojení 100% kávy Arabica s máslovým karamelem je přímo dokonalou kombinací. Snoubení středně silné kávy a jemného máslového karamelu polechtá vaše chuťové pohárky a vrátí do dětských let, když vaše babička dělala domácí karamelky. Pozor, je to opravdu návykové.
Cesta kávového zrna
Počínaje zeměpisnou polohou pěstitelské země mají na kvalitu vliv faktory, jako je podnebí, způsob sklizně, způsob zpracování, jakož i čištění, třídění podle velikosti bobů a skladování. Naše aroma kávy jsou 100% Arabica, která pochází od zkušených farmářů z Brazílie a Kolumbie. FAIR TRADE pro nás není jen označení, ctíme tento smysluplný systém obchodování.
Správná příprava
Chuť a prožitek z kávy také ovlivňuje způsob přípravy a správná konvička. Kávu namelte na požadovanou hrubost. Na jeden šálek kávy použijte alespoň 1,5–2 kávové lžičky (přibližně 7 g) mleté kávy. Tu pak zalijte vodou o teplotě cca 95 °C.
Máte-li doma automatický kávovar na zrnkovou kávu, i v něm můžete naše aroma kávy připravovat. A pokud si rádi pochutnáváte na cappuccinu či latté, chuť kvalitního mléka nebo přidání smetany přírodní aromata jen umocní.
Nejvhodnější použití: Empot konvička, filtrovaná káva, French Press, automatický kávovar na zrnkovou kávu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.