Pomeranč a chilli zrnková Prague aroma coffee
Stoprocentní brazilská Arabica, ručně pražená výběrová káva s aroma pomeranče a lehké chuti chili. Středně silná zrnková káva se silným citrusovým aroma. Chuť kávy je umocněná kořením chilli a na závěr vás dostane svěží vůně pomerančů.
Káva s vůních pomerančů a chilli vás nakopne nejen před náročným dnem. Víte, že poctivá káva podporuje také spalování kalorií? A o chilli platí to samé. K tomu ještě přidejte svěží a šťavnaté pomeranče a tento dokonalý nápoj máte jen ve svých rukou. Chcete ještě víc? Tahle příchuť je též vynikající s pár kostkami ledu jako ledová káva.
Stoprocentní Arabica s přírodním aroma chilli a pomerančů je skvěle vyvážená, jemná a krémová. Aroma pomerančů je velmi povzbuzující a chilli dodává jemný kořeněný podtón. Tuto středně silnou kávu s nízkou aciditu si zaručeně oblíbíte.
#ShowMore#
Proč právě chilli a pomeranč
Jako první pěstovali chilli papričky Indiáni. Chilli je známým pomocníkem na spalování kalorií a mimoto patří také mezi přírodní afrodiziaka. Oproti tomu pomeranče nás lákají do teplých krajin subtropů a jejich vůně je naprosto okouzlující. Proto chvilka strávená nad šálkem kvalitní kávy s tímto nevšedním aroma vás přenese, kam si jen budete přát. A pokud rádi cestujete ve své mysli, nezapomeňte ochutnat i naši vynikající kokosovou zrnkovou kávu.
Cesta kávového zrna
Pouze prvotřídní, a především čerstvá káva může probudit ten opravdový kávový chtíč. Kávová zrna v našich aroma kávách pocházejí od zkušených farmářů z Brazílie a Kolumbie. Samozřejmostí je pro nás i takzvaný férový obchod neboli FAIR TRADE. Po dlouhé cestě nastupují zkušení pražiči, kteří dokáží se zrny přímo čarovat. Charakter i skvělé vlastnosti kávy se mohou rozvinout během 15–22 minut pomalým, šetrným pražením při nízkých teplotách do maximálně 240 °C.
Správná příprava
Chuť a prožitek z kávy také ovlivňuje způsob přípravy a správná konvička. Kávu namelte na požadovanou hrubost. Na jeden šálek kávy použijte alespoň 1,5–2 kávové lžičky (přibližně 7 g) mleté kávy. Tu pak zalijte vodou o teplotě cca 95 °C.
Máte-li doma automatický kávovar na zrnkovou kávu, i v něm můžete naše aroma kávy připravovat. A pokud si rádi pochutnáváte na cappuccinu či latté, chuť kvalitního mléka nebo přidání smetany přírodní aromata jen umocní.
Nejvhodnější použití: Empot konvička, filtrovaná káva, French Press, automatický kávovar na zrnkovou kávu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.