Black Friday od 26.11.24 do 1.12.204 BF2024

Nossa Senhora - BIO Brazílie výběrová zrnková káva MURNAU

Nossa Senhora obsahuje 100% kávu Arabica, konkrétně se jedná o odrůdu Mundo Novo. Zrnková káva z Brazílie má jedno společné, charakterizuje ji velmi nízká acidita s příjemnými nuancemi čokolády a ořechů. Pražení se ujala vyhlášená německá pražírna v Murnau - Murnauer Kaffeerösterei, která je zárukou kvality a toho nejlepšího prožitku z kávy.

DE-ÖKO-001

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
245 Kč 930 Kč od 245 Kč 218,75 Kč bez DPH 830,36 Kč bez DPH od 218,75 Kč bez DPH 98 Kč / 100 g 93 Kč / 100 g
Nossa Senhora - BIO Brazílie výběrová zrnková káva MURNAU
nossa senhora
BIO FAIR TRADE

Co byste měli vědět

Země původu: Brazílie - Minas Gerais
Složení: 100% Arabica, odrůda Mundo Novo
Zpracování: ruční sběr, metoda suchého zpracování (natural)
Doporučený způsob přípravy: Aero Press, French Press, automatické kávovary, pákové kávovary
Minimální trvanlivost: 12 měsíců od data pražení. Po otevření uchovávejte v suchu a temnu v neprodyšné nádobě.

#ShowMore#

Káva, která má jméno

Pražírna v Murnau - Murnauer Kaffeerösterei si dává záležet nejen na kvalitě pražení, ale i na přímém obchodování. Nejsou jí lhostejné příběhy lidí, kteří kávu pěstují a sami ručně sbírají. Proto se i vy můžete seznámit s pěstiteli této kávové lahůdky. Kávová zrna pocházejí z rodinné plantáže manželů Gisele a Ricarda Resende, kteří jsou hrdí na svoji oblíbenou kávu. Jejich vynikající Arabica je mezinárodně známá v kávovém světě. Jejich plantáž se nachází uprostřed panenské přírody v úrodné oblasti Trinagulo Mineiro (kraj Minas Gerais) a je obhospodařována podle přísných ekologických směrnic.

Suchá metoda zpracování

Tato kávová zrna vyrostla v těch nejlepších podmínkách a i při zpracování se s nimi pracuje s láskou a úctou k přírodě. Zrna jsou v tomto případě zpracovávána takzvaným suchým způsobem, označovaným též „natural“. Při pečlivém sběru a sušení nabízí káva zpracovaná suchou metodou „plnější tělo“, výborné aroma a sladkou chuť.

Na rozdíl od „mokrého zpracování“ se při tomto procesu suší celé kávové třešně včetně dužiny a slupky. Ačkoliv je metoda levnější, vyžaduje specifické klimatické podmínky k dostatečně rychlému vysušení kávových plodů. Kávoví mistři věří, že tato nejstarší metoda zpracování má potenciál vytvořit tu nejkvalitnější kávu. Navíc se jedná o nejekologičtější metodu zpracování.

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
K Avatar autora | 6.10.2022
luxus...

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty